Så er siden klar


Hej alle!

 

Efter megen bøvl og besvær har klubben endelig fået sin nye side. Det har været en sej "fødsel", med misforståelser og forsvundet passwords m.m. Nu skulle vi være oppe og køre.

Til forskel fra den gamle side, er der skruet lidt ned for det grafiske. F.eks. er der ikke billeder af bestyrelse o.s.v. Det viste sig at det var alt for svært at vedligeholde, altså samle folk til foto og få diverse data omkring de enkelte personer. 

At sige siden er 100% færdig passer ikke. En hjemmeside bliver i sagens natur aldrig færdig, det er en dynamisk ting og den udvikler sig (forhåbentlig). En anden ting er vores logo. Der har været ønske om at få det op igen og det syntes jeg også. Jeg er bare stødt ind i lidt tekniske problemer, men op kommer det på et tidspunkt.

Hvordan virker denne side?

Man kan dele informationsstrømmen fra denne side op i 3 kategorier. Der er "sider", de er faste og dem laver jeg.
Så er der "indlæg". Det kan være tekst fra bestyrelse, træner o.a. som skriver en tekt. Denne tekst (indlæg) kommer på forsiden i kronologisk rækkefølge. Her ligger så de 3 sidste indlæg og folk kan læse dem direkte fra forsiden, uden at skulle klikke rundt på siden. De ældre indlæg går i arkiv og man vil kunne søge på dem eller finde dem manuelt.
Den sidste måde at kommunikerer på er "kommentarer". En kommentar er et svar på et indlæg. Det vil sige at alle læsere kan kommentere indlægget, hvis forfatteren til indlægget ønsker det. Første gang man kommenterer et indlæg, skal man opgive navn og emailadresse og undertegnede skal godkende kommentaren. Anden gang skal det ikke godkendes hos mig, det kører automatisk.

Husk der er kontaktformularer i menuen "Kontakt", her kan du kontakte forskellige folk i klubben direkte.

Er der trænere og andre i klubben, der ønsker et login til hjemmesiden for at lave indlæg, så kontakt formanden med følgende oplysninger: Fulde navn og emailadresse. Brug evt. kontaktformularen i menuen "Kontakt" for at maile til formanden. Formanden vil så videresende mailen til undertegnede, så ved jeg at vedkommende er verificeret. 

Håber hjemmesiden giver en bedre platform for kommunikation, end den gamle. Det er med det for øje denne side er oprettet. Det er også blevet nemmere for forfattere at skrive på siden, så jeg håber folk i klubben benytter sig af det.

 

God fornøjelse.

Gert Vest