Serie 3

KR 70 – Fraugde: 2-0

Kampen mod Fraugde lørdag eftermiddag blev en jævnbyrdig og intens affære. Fraugde havde i første halvleg den kraftige blæst i ryggen, og det resulterede i et vist pres mod hjemmeholdets mål og et par chancer i starten af kampen, bl. a. et forsøg på overliggeren fra tæt hold. KR 70 holdt dog stand, og 1. halvleg endte målløs. To minutter ind i 2. halvleg faldt den første scoring. Efter en fornem og kvik angrebsopbygning i højre side, hvor Mads D. K. sender Alek af sted i dybden dukker Nikolaj op ved forreste stolpe og sender det hårde, flade indlæg i mål til 1-0. Som kampen skrider frem, virker KR 70 som det hold der har mest kontrol over begivenhederne, men alligevel kommer det som en forløsning, da Nikolaj efter en halv times spil ser muligheden i et hurtigt omstillingsspil og sender bolden i mål langt udefra, godt hjulpet af den stærke medvind.

Klubbens førstehold har, når vi ser bort fra det voldsomme nederlag (7-0) mod Årslev i den første kamp, fået en fin start på sæsonen. 7 points i de sidste tre kampe og kun et mål scoret imod os vidner om en fornuftig organisation og sikkerhed, også i det defensive arbejde. Meget opløftende!